hur vi gör det

Snabbt, enkelt, smidigt – och alltid personligt

Det händer alltid bra saker snabbt när du kommer till oss. Därför att vi gör det vi är bäst på!

Vi kan vårt område. Vi lyssnar. Vi tar reda på vilka vägar som är enklast för ditt företag att lämna material. Vi ser, tar ansvar och säkerställer att vi förstår. Ekonomi och redovisning blir smidigt när du tar oss till hjälp.
Kontakta oss direkt? >>

Alla vi som arbetar för numbers by lönnmo gillar siffror, människor, företag och resultat. Papper och ordning har vi helt enkelt lätt för. Andra brukar säga att det blir roligt att göra det som ska göras, när vi tar hand om papper, löner och redovisningsarbete. Det är så vi vill ha det.

Papperskvitton eller digitalt material

För vissa kunder arbetar vi direkt i deras system, kanske med löner, fakturor, in- och utbetalningar eller registrering av verifikationer. Vi kopplar upp mot kundens datasystem via distans eller arbetar på plats hos kunden, kanske på bestämda arbetsdagar.

Många kunder uppskattar att vi ger dem ett system. Hur ofta ska jag lämna in mina papper? Var och hur ska jag spara dem? Vi hjälper till med såväl stora som små frågor, och vi jobbar gärna digitalt för att underlätta.

Här kan du läsa mer om vilka system vi arbetar med, och om vår smidiga fakturaskanning.

Vår flexibilitet ger dig effektivitet

Hur blir det enklast för dig att lämna in materialet? Hur och när vill du veta – och kunna styra – likviditet och resultat? Vi hjälper dig skapa effektivitet i ekonomiarbetet.

”Det är klart att vi följer alla nödvändiga rutiner. Men det betyder ju inte att alla måste arbeta med en exakt likadan pärm.”