– redovisning

Skillnaden mellan bokföring och redovisning

Vi är en fullservicebyrå inom redovisning. Det betyder att vi gör allt det du och ditt företag inte vill göra själva.

Vi hjälper dig att:

  • samla in och spara företagets verifikationer på ett bra sätt
  • registrera och kontera verifikationerna
  • momsredovisa
  • sköta verksamhetens betalningar
  • göra ekonomiska rapporter
  • göra bokslut och deklarationer om så önskas

Vi ser till att företagets bokföring är i god ordning, vilket också gör bokslutsarbetet lätt.

Skillnaden mellan bokföring och redovisning är egentligen att bokföring är det som måste göras enligt lag. Vi menar att redovisning är så mycket mer. Det handlar om att upprätta rutiner och göra det lätt att följa upp och få beslutsunderlag från verksamheten. Med god redovisning sparar kunden pengar, eftersom det blir lättare att undvika fel, samt att ta rätt beslut om resurser, skatter och utveckling.

”Många kan bokföring, men vi kan redovisning.”

Medlem i SRF med Reko redovisningstjänster

Vi ger dig alltid bra underlag, bra rutiner och ändamålsenlig rådgivning som baseras på din verksamhets processer och behov. Vårt företag, numbers by lönnmo, är medlem i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, och arbetar enligt svensk standard för redovisningstjänster, Reko. Vi utför kvalitativa tjänster inom redovisning och bokföring för företag i alla storlekar.

Innehållet i tjänsterna anpassar vi till din verksamhets behov. Hur fungerar det smidigast för den som arbetar? Vilka beslut gynnar verksamheten bäst ekonomiskt? Vi har byggt upp djupare kunskap om många branscher genom åren och arbetar nära våra kunder. Personligt och med förutseende.