– skatter och deklarationer

Genuin kunskap gör beskattning roligare

Numbers by lönnmo är redovisningsbyrån som bryr sig om både dig och din verksamhet. Med genuin kunskap om beskattning och stor vana av alla typer av deklarationer underlättar vi administration och minimerar problem.

Digitala underlag – om du vill

Vi upprättar momsdeklarationer och inkomstdeklarationer för samtliga företagsformer. Överföring av data utförs smidigt med digitala underlag direkt till Skatteverket, och om du så önskar blir vi ditt ombud för att lämna deklarationerna och hantera ditt skattekonto.

Beräkning av skatter

Årsbokslut och årsredovisning visar hur företaget går och ger dig som ägare eller ekonomiansvarig bra underlag för att planera framåt. Vi tar också reda på hur du tänker framåt när det gäller ekonomi och verksamhet, så att beslut om beskattning kan tas på bästa sätt.
Vår allsidiga kunskap om skatter, löner och tillåtna personalförmåner samt om värdepapper, fastigheter och överlåtelser kommer dig till nytta när du anlitar oss. Våra kunder brukar säga att vi förklarar alternativen enkelt och tydligt, så att det är lätt att komma fram till bra beslut.

Deklarationer är ett förtroende

Vi upprättar deklarationer för både privatpersoner och företag. Som redovisningskonsult har vi ofta en god löpande kontakt med företagen, vilket gör att vi kan vara en viktig och insatt rådgivare – ett förtroende som vi tar på största allvar. Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer.