"Vi vill slå hål på myten att redovisning är ett nödvändigt ont"

Just nu rekryterar vi!


En av numbers grundvärderingar är frihet och balans i livet.
Du kommer arbeta på en redovisningsbyrå med
flexibilitet och ett annorlunda tänk kring debiteringskrav
och ständigt återkommande pressade deadlinedatum.

Vill du vara en del av vårt team?

Läs mer nedan!


Redovisningskonsult


Du för oss

Du är en redovisningskonsult med högskoleutbildning inom företagsekonomi eller examen från en yrkeshögskola, som självständigt ska kunna arbeta med eget kundansvar. Du hjälper kunden från redovisning till färdigt bokslut och deklaration. Men det ingår också en viktig rådgivande roll, att med ett proaktivt tänkande och service möta kundföretagen i deras utveckling. Även om arbetet är självständigt har du alltid stöd av dina kollegor då vi anser att samarbete och kunskapsutbyte är nyckeln till framgång. 


Som person är du prestigelös, positiv, engagerad och hjälpsam, både mot kunder och kollegor. Vi arbetar främst i Fortnox, med ett digitalt synsätt. Du är precis som vi nyfikna på nya effektiva lösningar som gör det bättre för både oss och kunden.

Vi sätter gemensamt upp mål för din önskade utveckling, generell eller specialistinriktad. 

Tjänsten är 75%-100%, och planeras att tillsättas 1 februari 2020.

Redovisningsassistent


Du för oss

Du är en redovisningsassistent med god kunskap och erfarenhet av löpande redovisningsarbete. Examen från en yrkeshögskola är meriterande men inte ett krav. Du kan självgående arbeta med bokföring, avstämningar och rapportering av moms och sociala avgifter. Du har även förmågan att förstå när kunden behöver ytterligare rådgivning.  Även om arbetet är självständigt har du alltid stöd av dina kollegor då vi anser att samarbete och kunskapsutbyte är nyckeln till framgång.

 

Som person är du prestigelös, positiv, engagerad och hjälpsam, både mot kunder och kollegor. Vi arbetar främst i Fortnox, med ett digitalt synsätt. Du är precis som vi nyfikna på nya effektiva lösningar som gör det bättre för både oss och kunden.

 

Du får även ett löpande stöd och uppföljning i ditt arbete så att vi tillsammans levererar det bästa till kunden.

Tjänsten är 75%-100%, och planeras att tillsättas 1 februari 2020.

Vi för dig


Du kommer att komma in i en stark och prestigelös gemenskap, med idag åtta medarbetare, där vi värnar om varandra och våra kunder. Vår kontorschef och vår VD kommer coacha dig så att du på bästa sätt kommer in i vårt arbetssätt och din fortsatta utveckling. Vi har sällan arbetstoppar då vi har en mycket väl utvecklad metodik för planering. Detta gör att övertid är obefintlig, även om vissa perioder kan vara lite mer intensiva. Arbetstiden är flexibel under ansvar, där du tillsammans med planeringsansvarige lägger upp din arbetstid.

Vi tar oss tillsammans mot mål och deadlines, med rätt person på rätt plats. För att visa på lagets kraft har vi ett gemensamt bonussystem som belönar alla lika mycket när vi når våra mål.

Vi sitter idag trångbodda i Forsgränd, och flyttar därför i början på nästa år till en helt nybyggd lokal i hamnen, som vi längtar!

Vi är en fullservicebyrå för redovisning, löner, skatter, bokslut och rådgivning.
Titta gärna också vad vi har för oss på Instagram

Om det är dig vi söker, maila ditt CV och ett personligt brev till jobb@nbyl.se senast den 30/11 2019. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Numbers by lönnmo

redovisning | skatt
lön | affärsrådgivning

Kontakta oss

Mail: hej@nbyl.se
Telefon: 0155-37400

Adress

numbers by lönnmo
Gästabudsvägen 8
611 31 Nyköping